PASSEND MAKEN / RESTYLEN

PASSEND MAKEN

Het innemen van naden, korter maken van jassen, broeken, jurken en mouwen. We kunnen werken met alle stoffen, ook bont en leer.

RESTYLEN

Geef je kleding meer uitstraling. Met oog voor mode creëren we een werkelijk stijlvolle, unieke en persoonlijke look voor je.
Tailor Pinning Custom Suit

Testimonials

Dit zijn de beste kleermakers van de wereld. Gedreven, constant kwaliteit en (ver)maken van alle kleding. Ik kom er een dikke tien jaar. en stomerij aanwezig. (Translated by Google) These are the best tailors in the world. Driven, consistent quality and (re) making of all clothing. I’ve been coming there for ten years. and dry cleaning.

Joosten Roger

Great service, the brothers are very nice and will help you any way they can.

Emilio Estrelinha

Ik ben zeer tevreden over Haidiri. Hele goede service en ze leveren hoge kwaliteit in hun verstelwerk tegen zeer redelijke prijzen. Ik kan ze zeker aanbevelen. (Translated by Google) I am very satisfied with Haidiri. Very good service and they deliver high quality in their mending at very reasonable prices. I can definitely recommend them.

EUR USD

OVER ONS

De broeders Haidari hebben in de wieg gelegen van de kundigheid van het vak. Als kinderen had ze altijd interesse in de zaak van hun vader en gingen er ook vol enthousiasme heen om te leren. Ze kregen als het ware, de cape om hun schouders geworpen, en zijn hier in dan gegroeid tot wat ze nu zijn. Inmiddels al 16 jaar gevestigd op de kruisstraat met meer personeel en een hechter relatie met zijn klanten.

Door authentiek vakmanschap met gevoel voor mode en trends, zorgen zij dat je gerepareerde kleren hun originele vorm voorbijstreven. Ze werken vakbekwaam, snel en bieden een prijsbewust alternatief voor het kopen van nieuwe kleding.

Find us on Facebook

Follow Us on Instagram